Vijesti

Novo u Fiziodermu: PRF!!!

REVOCUONARNA METODA REGENARACIJE KOŽE!!!

Fizioderm centar je u široki spektar dermatološko-kozmetoloških tretmana uveo i novu revolucionarnu metodu regeneracije kože PRF. PRF je skraćenica za pojam "Platelet-Rich Fibrin" što u prevodu znači "trombocitima obogaćen fibrin". PRF poznat širom svijeta i ima širok dijapazon indikacija, kako u dermatologiji, kozmetici, stomatologiji, ortopediji i drugim medicinskim granama. Zovu ga još i “Vampirski tretman”.

I-PRF (Injectable Platelet-Rich Fibrin) je nova metoda koja sadrži fibrinogen bogat trombocitima namijenjen za upotrebu u tečnom obliku radi lakše injekcione aplikacije. Dobija se centrifugiranjem krvi pacijenta u epruvetama bez aditiva, te samim tim je i dobijeni preparat 100% prirodan i kao takav se aplikuje u kožu. Predstavlja revolucionarni postupak podmlađivanja i regeneracije kože pomoću matičnih ćelija i faktora rasta koji se uzimaju iz sopstvene krvi. Naša krv sadrži specifične faktore rasta koji podstiču proliferaciju fibroblasta i keratinocita koji učestvuju u proizvodnji kolagena i keratina, te imaju važnu ulogu u obnavljanju oštećenih ćelija i u stvaranju novih krvnih sudova i na taj način dolazi do produkcije mladog tkiva.

usne4

Tretman se radi jedanput mjesečno.Nakon samo jednog tretmana vidljivo je poboljšanje i do 30% . Poželjno je uraditi tri tretmana u razmacima od po mjesec dana. Nakon toga se preporučuje da se tretman radi jedanput godišnje. Sa ovom metodom se postižu odlični rezultati u regeneracij kože lica, vrata, dekoltea, šaka, zatim možemo povećati volumen usana, služi takodje u uklanjanje aknoznih ožiljaka, uklanjanje tamnih kolutova oko očiju, te poboljšava rast kose.

Ostavi komentar

Provjerite jeste li unijeli tražene informacije gdje je naznačeno (*). HTML kod nije dozvoljen.